zondag 31 maart 2013

Outgoing #5: Maart

Vandaag heb ik een outgoing post voor jullie in plaats van een inspiration Sunday, want we zitten nu eenmaal weer op de laatste dag van de maand. 

Maart was weer een fijne maand, ondanks de kou die we nog steeds hebben. Ik ontving weer leuke kaartjes en kocht er een aantal bij de kringloop om te gaan versturen. Even leek het er op dat Dennis en ik binnenkort niet meer hoeven te treinen maar dat gaat helaas niet door. Ondanks dat weet ik dat we er wel komen al duurt het misschien wat langer. Verder gebeurde er eigenlijk niet veel spannends dus laat april met de elf fantasy fair en hopelijk het mooie weer maar snel komen!

Was maart ook goed voor jullie?
Anne Geddis - naar: Holly - York, Engeland

Saskia(1633), door Rembrandt van Rijn - naar: Llare - Gijon, Spanje

maandag 25 maart 2013

#5 Llare

Uit: Gijon, Spanje
 Toen ik afgelopen vrijdag thuis kwam van mijn werk lag er weer een kaartje van Llare op mij te wachten! Een beetje een saai postkaartje als je het mij vraagt, maar als nog is het leuk om een postkaartje te ontvangen!

zaterdag 23 maart 2013

Nieuwe camera!

Gekocht: Hema, Nederland
Zoals de titel al zwaar doet vermoeden heb ik een nieuwe camera! (eindelijk) Al jaren wil ik een betere camera en dit gevoel werd elke keer weer bevestigd als er iemand naast mij stond met een beter camera. Maar nooit heb ik de stap gemaakt om dit ook daadwerkelijk te doen, deels ook omdat ik gewoon het geld niet had. Nu ik werk heb is dat natuurlijk wel heel anders.

 Zo'n twee weken geleden ging ik samen met Dennis naar de media markt opzoek naar de zelfde camera die hij heeft, aangezien ik er even mee bezig was geweest en deze toch wel hele mooie foto's maakte! Dus eigenlijk was ik meteen verkocht en wilde ik graag die hebben. Eerst gingen we nog opzoek naar de vorige versie er van maar deze was al helemaal niet meer te vinden. Nou goed dan maar de nieuwe versie. Alleen deze was wel een stukje duurder. Uiteindelijk ging er nog een deel van de prijs af alleen moest de camera wel besteld worden. Allemaal prima tot afgelopen donderdag. Toen besloot ik maar eens te bellen omdat er al bijna twee weken voorbij waren, de mevrouw die ik aan de lijn had liep even naar de afdeling om te vragen hoe het allemaal zat. En uiteindelijk kwam er dus uit dat de camera niet meer leverbaar was great maar ik wel een andere versie mocht hebben voor het zelfde geld. Nou prima allemaal dus ik hing op en we besloten om vandaag dus even te gaan kijken. Eenmaal in de Media Markt blijk dit dus niet waar te zijn, ja er kon wel wat geld vanaf maar niet veel. Eerst besloot ik maar om mijn aanbetaling terug te vragen en op het internet te gaan zoeken, tot dat Dennis vroeg of ik het showmodel niet mee kon nemen. Want die stond er immers nog wel en gelukkig mocht dit ook! Na een kort overleg en een inspectie van de camera besloot ik toch maar om het showmodel mee te nemen, want ik wilde hem wel erg graag!

Dus nu heb ik eindelijk na jaren een goede camera die gewoon mooie/goede foto's maakt! En er zitten nog eens leuke instelling op ook. Dus de komende tijd kunnen jullie waarschijnlijk foto's verwachten die er verschillende uitzien zodat ik even kan kijken wat het mooiste is voor mijn blog. Want stiekem kocht ik hem ook wel een beetje voor P&M. Want wie wil er nou geen mooie foto's op zijn blog hebben?

vrijdag 22 maart 2013

Count Your Blessings #7

Gekocht: Brumunddal, Noorwegen

♥♥♥

Dolletjes met bewoners × Anderhalve week iets heel leuks besteld, ook een beetje voor mijn blog maar vooral voor het dagelijkse leven. Nu nog even wachten tot het binnen komt × De film Beautiful Creaters. × Once upon a time × Afgelopen zondag na werken naar Groningen × Lol hebben in de trein met vriendlief × Mijn nieuwe telefoon♥ × Ondanks met moeite opstaan op voor mijn werk, ging de dag toch ontzettend snel × Iets binnen een minute weer gemaakt hebben terwijl twee andere collega's er een half uur mee hebben staan klooien × Het fijne blogje wat ik afgelopen woensdag plaatste ×Vanavond hopelijk een leuke dienst, sta samen met een leuke collega × Van het weekend weer heerlijk vrij & een leuke week te gemoed! × Met Suus babbelen over hardlopen × Een leuke actie van media markt voor mij, later meer! ×

woensdag 20 maart 2013

Gewoon zo'n fijne dag

Gekocht: Kringloop, Nederland
Op het moment dat ik dit blogje schrijf voel ik mij helemaal happy de peppie. Wat al begon op de fiets naar huis vanaf mijn werk. Ik besloot eindelijk weer eens muziek te luisteren tijdens het fietsen en ondanks dat het best wel koud was zat ik toch half te stuiteren. Want dit nummer van Within Temptation is gewoon fijn en ik vind hem elke keer weer leuker worden! Eenmaal thuis dronk ik even wat en belde daarna met vriendinnetje Andrea die even wilde kletsen. Na het ophangen van vriendinnetje Andrea besloot ik maar aan de vier postkaartjes te beginnen die ik vandaag nog wilde versturen. En om het allemaal af te maken besloot ik Frida ook eens een brief terug te schrijven. Eindelijk, want haar eerste postkaartje kwam al weer ergens vorige maand..Gelukkig was ik ook net op tijd klaar met haar brief en kond deze samen met de postkaartjes op tijd met de postbode mee!

Op dit moment is het tijd om even aan de outgoing post te werken, wacht ik ondertussen op mijn eten en hoef ik nog maar twee dagen te werken tot dat ik weer een heerlijk weekend vrij ben. Die ik natuurlijk weer met Dennis zal door brengen <3

Jup life if good ♥

maandag 18 maart 2013

9# Holly

Uit: York, Engeland

Toen ik afgelopen zaterdag na mijn werk thuis kwam lag dit een beetje rare postkaartje op mij te wachten. Temiste ik vond hem een beetje apart, maar aan de andere kant heeft het ook wel weer wat. Toen ik het postkaartje omdraaide om te kijken van wie die was zag ik meteen aan het handschrift dat het weer een postkaartje van Holly was! Nummer 9 al weer...

zaterdag 16 maart 2013

Haddon Hall, Upper Courtyard

Gekocht: Camden Town, Engeland
Toen ik samen met mijn moeder in december in Londen was kocht ik vier oude postkaartjes bij Camden Town. Ik dookte wel twee pond voor de vier kaartjes maar dat maakt mij toen niet echt veel uit. Ondertussen zijn de eerste 3 (1 - 2 - 3) al online gekomen en nu zo'n drie maanden later eindelijk de laatste. 

Dit kaartje van de Haddon Hall is de enige die niet beschreven of verstuurd is. Dus uit welk jaartal dit postkaartje komt weet ik helaas niet. Maar des ondanks is het nog steeds een mooi kaartje om naar te kijken. En dat die ouder is, is zeker wel te zien. 

Voor nu wens ik iedereen een fijn weekend! Ik zelf moet helaas weer twee avonden werken, maar ik ben daarna wel lekker vrij. Dus mijn weekend start gewoon wat later!

vrijdag 15 maart 2013

''There are no coincidences.''

Gepakt bij de Pathe Bioscoop


Bovenstaande postkaartje past totaal niet bij wat ik ga schrijven in dit blogje, maar dat maakt niet veel uit. Want gisteren gingen we naar de bioscoop en ik wilde graag een boomerang kaartje bij de post over de bios. Dus dan maar deze van de nieuwe film Warm Bodies.  

Maar goed, gisteren dus naar de bios geweest. Toen ik in Londen liep in december zag ik hier en daar al posters hangen van Beautiful Creatures en ik moet zeggen dat de filmposter mij meteen aansprak. En toen ik er thuis achter kwam dat deze film ook bij ons in de bioscoop kwam, moest ik er natuurlijk heen! En gisteren was het dan zover en ging ik samen met Dennis naar de film toe. Ik moet toegeven dat de film anders was dan ik verwacht had, maar hij was wel heel erg leuk! Al irriterde ik mij in het begin een beetje aan het cowboy accent.. Oh! Emma Thompson was echt geweldig in die film!

woensdag 13 maart 2013

Franse bloemen

Gekocht: Maastricht, Nederland 


Waarschijnlijk zullen de bloemen op dit postkaartje wel niet echt Frans zijn, maar dit kaartje wel! Wat dus helemaal in het Frans is en ook geschreven. Helaas kan ik deze taal zelf niet, dus vertalen zit er niet in deze keer. Maar dan als nog is het een erg leuk postkaartje! Ook de datum is helaas niet leesbaar meer, wat toch altijd weer jammer is. Want niks is leuker dan te weten komen hoe oud zo'n postkaartje al is!

dinsdag 12 maart 2013

Owl you need is love

Gekregen van Dennis (gekocht bij de Hema)


Afgelopen vrijdag besloten Dennis en ik even de stad in te gaan, om onder andere lekker een broodje te eten bij de Hema. Voordat we weer naar buiten gingen liepen we nog een rondje door de winkel en belanden we uiteindelijk bij de postkaartjes, waar dit uilen kaartje meteen opviel. En niet veel later werd het postkaartje afgerekend bij de kassen. Wat mij verder trouwens ook op viel is dat ze tegenwoordig best wel leuke postkaartjes hebben bij de Hema. Vooral deze, aangezien het van wat ander papier gemaakt is wat het weer leuk maakt! (beetje lastig uit te leggen)

Ook wilde ik jullie nog even wijzen op het Pay it Forward blogje! Als je het leuk vind om een postkaartje van mij te ontvangen moet je daar even een kijkje nemen, er zijn nog vier plaatsen over!

zaterdag 9 maart 2013

Pay it Forward


Ik weet niet precies waar het begonnen is maar een tijdje terug zag ik op facebook en verschillende blogs iets nieuws verschijnen. Namelijk een soort van Pay it Forward tag. Op dit moment is het volgens mij een beetje rustig rondom dit geworden. Maar des ondanks wil ik het toch nog een keer doen! Maar ook om deels een beetje te vieren dat mijn verzamelings woede een jaar geleden begonnen is, waar ik vanmorgen al over schreef! 

Bij PIF is het eigenlijk de bedoeling dat je de eerste vijf mensen die reageren een envelopje met allemaal fijne dingen stuurt. Om ze even in het zonnetje te zetten of misschien om die gene op te vrolijken. Zelf heb ik dit steeds mis gelopen maar nu ga ik het gewoon lekker zelf doen! Alleen wel een beetje anders, ik ga namelijk vijf postkaartjes versturen naar de eerste vijf die reageren. Omdat dit gewoon wat meer bij Postcards and Memories past natuurlijk!

Dus wil jij graag een postkaartje thuis ontvangen? Reageer dan snel!
Ik zal dus de eerste vijf mensen die reageren een leuk kaartje versturen! En natuurlijk zou het erg leuk zijn als jij bij die eerste vijf zit je dit door zet op jou blog! (Of je moet het al gedaan hebben natuurlijk.)

Een jaar maakt veel verschil..

Uit: Leeuwarden, Nederland - van Stéphanie

Vandaag precies een jaar geleden is het allemaal begonnen, toen begon mijn verzamel 'woede' naar postkaartjes. Ik begon toen namelijk aan mijn 365 dagen project waar ik elke dag een postkaartje in scande en deze online zetten. Alleen hield ik dit uiteindelijk maar 3 maanden vol hield. Bovenstaande kaartje ontving ik in die tijd van Stéphanie en daarmee begon ik mijn project.

Nu een jaar later en een blog verder is het postkaartjes verzamelen echt verzamelen geworden. Eerst deed ik het nog meer voor de blog maar nu koop ik zelf ook postkaartjes als ik ergens een dagje ben geweest. En natuurlijk niet het vergeten het zoeken naar oude postkaartjes in kringloopwinkels, die ik tegenwoordig soms ook wel eens van mensen krijg. Dat is helemaal leuk natuurlijk! Omdat ik vandaag toch ook een beetje wil vieren komt er later vandaag iets leuks online....!

vrijdag 8 maart 2013

Count Your Blessings #6

Gekocht: Ikea, Delft
 ♥♥♥

× Na vijf dagen werken eindelijk een dagje vrij zijn × Het zonnetje wat scheen maandag × Even langs de kringloop en een aantal postkaartjes gekocht om te versturen × Hopelijk vrijdag er weer even langs om wat meer te kopen × Zodat ik ook eindelijk mijn 'mini-projectje'' online kan zetten × Heerlijk over het strand lopen × Die zelfde avond weer naar het strand om the shooten × De foto's die Suus van mij en Dennis maakte × Al een tijdje rond lopen met een leuk idee en dit nu eindelijk eens gaan doen × Maar eerst moet er worden gebrainstormd × Nog steeds heel blij met mijn nieuwe lay-out × Eindelijk begonnen met mijn '14.000 things to be happy about' boekje. × Afgelopen zondag maakte ik voor mijn paps foto's bij een herdenking, later die middag kreeg ik een wappje dat een aantal van mijn foto's op een site geplaatst waren × De foto van de vrouw vind ik nog steeds geweldig ×

Fijn weekend iedereen!

donderdag 7 maart 2013

Gelukkig nieuwjaar!?

Ontvangen van Chris
Gisteren schreef ik al over de enveloppe vol met postkaartjes die ik ontvangen had van Chris. En aangezien ik vanmorgen niet kan kiezen waar ik over zou gaan bloggen besloot ik maar gewoon één van de oude kaartjes uit dit pakketje te pakken. En dat is dus dit gelukkig nieuw jaar postkaartje uit 1936 geworden!

woensdag 6 maart 2013

Een enveloppe vol met postkaartjes

Ontvangen van Chris
Afgelopen maandag lag er opeens een dikke enveloppe op de deurmat, even was ik heel verbaast want ik verwachtte niks.Toen ik het briefje las wat er bij zat moest ik best wel lachen, Chris moest aan mij denken tijdens een rondje rommelmarkt waar hij zag dat er ansichtkaarten verkocht werden. Waarvan hij een paar voor mij kocht en thuis nog een aantal opzocht en mij dus opsturen. En wat was dat een leuke verassing zeg! Een aantal van de postkaartjes had ik al, maar dat is niet zo erg. Want die kan ik dan weer mooi gebruiken om te versturen, dus dat komt ook weer mooi uit!

Nogmaals bedankt Chris!

zaterdag 2 maart 2013

Twee gekleurde meisjes

Gekregen van Tilly


Afgelopen zondag werden Dennis en ik opgehaald door Tilly en Aaldrik om daar de middag door te brengen en om even langs het Zuidlaardermeer te rijden. Zodat er wat foto's gemaakt konden worden, al waren we er erg snel weer weg. Eenmaal daar thuis dronken we wat warms en werd er wat in blogger gedaan en kreeg ik twee oude postkaartjes van Tilly waaronder deze twee gekleurde damens.

Toen ik de stempel van 1936 op de achterkant zag staan dacht ik even dat dit mijn oudste kaartje tot nu toe was. Wat eenmaal thuis niet waar bleek te zijn. Maar desondanks is het een ontzettend leuk kaartje en heb ik al meerdere van dit soort postkaartjes in mijn 'collectie' dus is het alleen maar leuk!

vrijdag 1 maart 2013

#4 Llare

Uit: Gijon, Spanje
Afgelopen woensdag schreef ik over de twee postkaartjes die op mijn mat viel. Naast het postkaartje van Holly kreeg ik ook weer een postkaartje van Llare uit Spanje. Het ziet er uit als een echt spaans kaartje maar geen idee of dat het ook is.

Voor nu wil ik iedereen een fijn weekend wensen! Ik heb helaas dit weekend dienst maar gelukkig wel pas in de avond. Dus een beetje uitslapen kan ik gelukkig wel! Dus dat is wel weer fijn.