vrijdag 31 mei 2013

Outgoing #6: Mei

Op het laatste moment toch nog een outgoing van mei! En zo te zien heb ik deze maand ook maar twee postkaartjes verstuurd.. Stiekem schaam ik mij wel een beetje maar het had een goede reden! Aangezien ik halverwegen de maand verhuisde en we het de afgelopen weken eigenlijk ontzettend druk hadden. Ook heb ik alleen maar een postkaartjes van Holly gehad, dus dan kom je ook niet veel verder.. Ik vraag mij af of Llare mij misschien vergeten is?

Maar mei was iedergeval een erg leuke maand! Zo kregen Dennis en ik de sleutel van ons huisje, kochten we spullen bij de ikea en zagen ons huisjes steeds meer ons worden. Het is nog steeds niet af maar dat komt met de tijd wel. Ons internet is er ook nog steeds niet aangezien er een hoop gedoe is met de telefoonkabel. Maar de onderbuurman heeft zijn wifi code gegeven zodat we toch internet hebben, dus dat is zeker wel lief! Hierdoor begin ik ook weer langzaam het bloggen op te pakken! Verder liep ik afgelopen nacht mijn eerst nachtdienst! Wat in het begin best een beetje eng was maar vanmorgen was ik wel erg trots op mezelf dat ik het toch ff geflikt had! En dat was de maand mei voor mij wel zo'n beetje

Hoe was jullie mei?
Hollandse koeien - naar: Holly - York, Engeland

 Hai! From Holland - naar: Holly - York, Engeland

woensdag 15 mei 2013

Een half jaar terug..

Gekocht: Onbekend, Noorwegen

Vandaag is het precies een half jaar geleden dat ik na twee maanden in Noorwegen gezeten te hebben weer voet zette op Nederlandse bodem. En jeetje wat kan er veel veranderen in een half jaar zeg! Gelukkig zijn er ook een hoop leuke dingen gebeurd naast een paar vervelende weken. Zo ging ik in december een paar dagen met mijn moeder naar Londen toe, kreeg ik begin januari een baan bij mijn huidige werk, leerde ik Dennis kennen en kijk waar ons dat gebracht heeft. Zo riep ik nog dat ik aan het einde van het jaar het huis uit wilde en nu zijn we nog niet eens half verwegen en woon ik sinds gisteren samen. Ja het leven kan soms erg raar lopen...

Soms heb ik best wel van die moment dat ik Asmarka en de boerderij mis. Zoals toen het sneeuwde in Nederland of als ik weer eens een mailtje kreeg en niet te vergeten het nieuws dat Oji puppy's gekregen had gehad! Wat zou ik daar toch graag bij zijn geweest zeg..Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat ik daar wel een super tijd gehad heb en dat Noorwegen zeker een plekje in mijn hard heeft veroverd. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds blij dat ik het gedaan heb, die stap genomen om iets in mijn eentje te ondernemen. Want je kan toch alleen maar op je zelfvertrouwen en je moet alles zelf regelen. Wat mij denk ik meer zelfstandig gemaakt heeft. Want als je mij zou vertellen dat ik alleen met de bus van Lillehammer naar de boerderij zou reizen.. Dan had ik je echt voor gek uitgemaakt. Of het alleen vliegen, ook zo iets. Jup mijn tijd in Noorwegen zal ik echt nooit vergeten..

dinsdag 14 mei 2013

Moving day!

Gekocht: Groningen, Groningen (Bij: Søstrene Grene) 
 Vandaag is het dan eindelijk zover! Na ruim een week er naar uitkijken ga ik vandaag uit huis om samen te gaan wonen met Dennis. Een raar idee, wat nog niet helemaal door dringt. Maar ik denk als ik straks na 10 uur met de sleutels in mijn handen sta het opeens als een klap inslaat. Natuurlijk weet ik wel dat ik vandaag verhuis maar het voelt meer alsof ik op een hele grote en lange vakantie ga...  Tenminste het zijn van dat soort kriebels voordat je ook op vakantie gaat, naar het vliegtuig moet enzovoort.

Daarom zal er vanaf vandaag tot en met 22 mei geen posts online komen. Dit omdat we natuurlijk druk zijn met uitpakken en inruimen maar ook omdat we nog geen internet hebben en dit als het goed is de 22ste wordt aangesloten. Waarschijnlijk kom ik de 23ste weer terug met posts en wie weet ga ik nog een keer langs mijn pa om te bloggen. Maar dat zie ik allemaal wel. Alleen morgen komt er nog een vooruit geschreven post online, omdat dat een beetje een speciale dag voor mij is! Maar dat lezen jullie morgen wel!

zaterdag 11 mei 2013

Een soort van laatste keer in Groningen

Gekocht: Groningen, Groningen
Gisteren en eergisteren was ik een soort van voor de laatste keer in Groningen. Aangezien Dennis aanstaande dinsdag hier heen verhuisd en als we er heen gaan zal het eigenlijk alleen voor bezoek zijn. Toch wel een beetje maf was het toen ik weer naar huis ging gisteren maar ook super fijn. 

Natuurlijk moest er een postkaartje gekocht worden als aandenken. Uiteindelijk kocht ik er drie (2+1 gratis) waarvan ik er waarschijnlijk twee ga versturen. Maar ik vind de andere twee stiekem ook erg leuk dus misschien verdwijnen deze uiteindelijk gewoon in mijn eigen kaartjes map! 

vrijdag 10 mei 2013

Count Your Blessings #10

Gekregen: Naarden, Nederland
 ♥♥♥
× Nummer 10 van CYB alweer! × Mijn favoriete kringloopwinkel die al weer even open is × Helaas werd de bezichtingen helemaal niks. × Een heel lief cadeautje van lief × Na ruim twee weken niet te hebben hard gelopen heb ik afgelopen woensdag toch les 4 van STR uitgelopen! × Bijna verhuizen! × Van het weekend werken met leuke mensen × Beginnen kijken wat ik mee neem en gaan inpakken × Tranen van geluk × Fijne gevoelens × Leuke blogs ×  

woensdag 8 mei 2013

Twee varkentjes

Uit: Den Haag. Nederland - van Mams & co
Dit is misschien wel één van de leukste postkaartjes die ik de laatste tijd ontvangen heb. Niet alleen omdat het zo'n normaal postkaartje is maar omdat er een hele leuke reden achter zit! En hij niet alleen aan mij gericht was maar ook aan Dennis.

Ik zal jullie eerst maar even bijpraten.. Afgelopen vrijdag hadden we weer een bezichtiging van een appartement en na een tijdje overlegd te hebben besloten we om het te nemen! En aan het einde van de middag hoorde we al dat we geaccepteerd waren! Wat dus betekend dat we al heel snel gaan samenwonen! Afgelopen maandag werd er getekend en gisteren werd de afspraak gemaakt om de 14de de sleutel op te halen. Deze dag zullen we dan ook meteen verhuizen!

Maar toen ik gisteren dus thuis kwam lag dit leuke postkaartje op mij te wachten om ons samen te feliciteren met het huisje!

dinsdag 7 mei 2013

Een postkaartje van tante Catrien

Gekocht: Maastricht, Nederland
Terwijl ik deze post schrijf zit ik heerlijk buiten in het zonnetje, maar ook half in de schaduw. Anders kan ik mijn beeldscherm niet meer zien hihi. De laatste paar dagen zijn echt heerlijk kwa weer geweest en ik geniet er dan ook elke vrije minute van. Aangezien het werk ook gewoon door gaat en ik vanmiddag weer binnen zit. Wat natuurlijk een beetje jammer is maar er moet ook geld verdient worden!

Dit postkaartje is in 1922 verstuurd door ene tante Catrien. Het enige wat ze op de postkaart geschreven is is dus tante Catrien, waardoor ik mij nu stiekem toch wel afvraag waarom deze tante niet meer op het postkaartje schreef...

maandag 6 mei 2013

12# Holly

Uit: York, Engeland


Toen we afgelopen zaterdag weer thuis kwamen lag dit leuke postkaartje uit York op mij te wachten! Ik word altijd ontzettend blij van de kaartjes die Holly mij stuurt. Omdat ze er niet lang over doet en altijd weer een mooi postkaartje voor mij uitzoekt! Misschien ook nog een leuk weetje voor jullie, dit is het 30ste postkaartje al weer die ik ontvang na de start van mijn blog! Nog even en ik zit gewoon al op de 50!  

zaterdag 4 mei 2013

The Tower of London

Gekocht: Groningen, Groningen (op de vrijmarkt) 
Dit postkaartje uit Londen is de enige wat 'nieuwere' kaart die ik kocht op de vrijmarkt afgelopen dinsdag. Dit postkaartjes komt namelijk uit 1959. Als nog steeds oud natuurlijk maar de andere kaartjes die ik kocht zijn nog een tikkie ouder. (Maar die krijgen jullie binnenkort allemaal te zien!)

Dit weekend heb ik gelukkig heerlijk vrij wat ook wel eens mag met het mooie weer. Alleen de wind gooit er een beetje roet in, want als deze weg zou zijn zou het echt heerlijk zijn! Al is dat nu natuurlijk ook. Vandaag hebben wij een rustig dagje met zo meteen een bezoekje aan mams & co en zullen we er vanavond ook eten. En dan morgen heerlijk naar het bevrijdingsfestival!

donderdag 2 mei 2013

De allerlaaste Koninginnedag!

Gekocht: Groningen, Groningen (op de vrijmarkt)
 Allereerst even wat over de blogpost van gisteren, want dat is niet helemaal goed gegaan. Ik wilde hem namelijk gisteren avond pas online zetten met een stukje tekst er bij. Maar op de één of andere manier is hij toch al online gekomen. Daarom besloot ik er maar geen tekst bij te zetten omdat er ook al reacties op waren. Maar dit wilde ik toch nog even melden..

Maar goed terug naar het blogje van vandaag! Afgelopen dinsdag was zoals iedereen weet de laatste Koninginnedag en natuurlijk de kroning van Willem. Voor het eerst bracht ik deze dag door in een andere stad. Normaal zou ik de vrijmarkt hier vlakbij zijn afgelopen maar deze keer deed ik dit in Groningen samen met Dennis, zijn pa en Anna. We waren er rond een uurtje of 9 en bij het eerste kleedje was het meteen al raak. Daar stonden namelijk twee mensen met een hele hoop kaartjes! In verschillende dozen, mappen en zelfs een oud fotoalbum die bijna helemaal vol was met oude kaartjes (zo'n 100 euro vroeg ze er voor! Pff) Uiteindelijk kwam ik er weg met maar 7 postkaartjes, genoeg dacht ik. De kaartjes zijn zoals je ziet mooi verpakt in een soort plastic die ik zelf binnenkort vanaf ga halen. Omdat ik ze toch in een map heb zitten en het straks makkelijker is om te fotograferen.

En stukje verder op kocht ik nog een wat nieuwe postkaartje uit Londen, gewoon omdat ik van Londen hou en ik hem stiekem toch wel een beetje leuk vond! Verder kwamen we nog terug met een Star Wars beeldje voor Dennis, ik kocht nog een nieuwe portemonnee en kregen we nog een klok die het helaas niet doet op dit moment. Maar er wordt naar gekeken of deze nog gemaakt kan worden. Helaas moest ik nog wel een heel leuk tasje laten liggen omdat de mevrouw niet terug had van 20 euro. Natuurlijk logisch maar wel erg jammer! Net zoals de dr martens die we tegen kwamen die net een maat te klein waren..

's Middags brachten we natuurlijk voor de tv door en in de avond aten we lekker chinees. Ondertussen ben ik al weer sinds gisteren middag thuis en ben ik weer aan het werk geslagen. Vanavond en morgen nog een avonddienst en dan ben ik weer lekker een weekend vrij! Al met al was dit een erg leuke Koninginnedag en het ergens anders vieren is ook leuk!